Viko d.o.o.

Nalazite se ovdje: Naslovnica » Kožara

Kožara

Email Ispis PDF

Prirodna koža

VIKO kožara uglavnom prerađuje težu goveđu kožu sa naglaskom na artikle posebnih zahtjeva i kožu za modni program obućarske, tapetarske i odjevne industrije.

Proizvodi se prirodna koža punog lica koja je izrađena po propisanim europskim standardima sa svojstvom sprječavanja prodora vode 2-6 sati, uz istovremenu propusnost pare (znoja) što je izuzetno bitno za ugodno i zdravo nošenje obuće.

 

Prerada kože

Email Ispis PDF

U sastavu VIKO d.o.o. je i postrojenje za preradu kože s dugogodišnjom tradicijom u toj djelatnosti. Kožara raspolaže suvremenim strojnim parkom za preradu kože u skladu sa svim zahtjevima kupaca. U svom proizvodnom programu najviše su zastupljeni gotovi artikli iz goveđih i junećih koža, a jednim dijelom i program telećih koža. Od goveđeg - junećeg programa su zastupljeni artikli:

  • anilini u svim bojama i debljinama od 0,8-3,0 mm
  • nape, semi-anilini, nubuci, pull-up koža u svim varijantama boja, debljina od 0,8-2,6 mm
  • posebni program kože za remenje debljine 4,0+mm

Sve artikle od gotove kože izrađujemo postupkom hidrofobiranja prema zahtjevima kupaca, u trajanju od 60-480 minuta. Isto tako, radimo i anilin kožu prema GORE standardu za propusnost zraka (5,0+mg/cm²/h).

 

U programu cjepanika zastupljeni su sljedeći artikli:

  • veluri debljine 1,0-3,0 mm u varijanti hidrofobirane i nehidrofobirane kože
  • cjepanik boks debljine 1,0-3,0 mm, s klasičnom, ali i doradom folije
  • cjepanik-nubuk hidrofobirani svih debljina, podstavni, tabanični cjepanik debljine 1,0-2,5 mm

Stručni tim s bogatim iskustvom u mogućnosti je udovoljiti traženim zahtjevima kupaca i osigurati kontinuitet kvalitete i dogovorenih rokova isporuke.

 

 

Trenutno aktivnih Gostiju: 37 online