Viko d.o.o.

Nalazite se ovdje: Naslovnica
Utorak, 04 SEPTEMBER 2012 08:50

Forum o sigurnosti na radu - Varaždin, 2012

Ocijeni
(7 glasa/-ova)

USUSRET EUROPSKOJ UNIJI

Već tradicionalno, 6 godinu za redom, u vrijeme Špancirfesta organizirali smo prigodno druženje za svoje poslovne partnere, prilikom kojeg smo ih ujedno i informirali o poduzetim koracima u približavanju našeg poslovanja i kvalitete europskim standardima.

U približavanju Hrvatske članstvu u EU prepoznali smo izuzetnu priliku za daljnji razvoj poduzeća obzirom na gospodarsku klimu u Hrvatskoj (smanjenje proizvodnih djelatnosti, restrukturiranje brodogradilišta, štednja u javnom sektoru, itd.)

S tim u skladu prijavili smo se za projekt SMEPASS (Promocija i pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu), financiran u sklopu IPA programa za podizanje regionalne konkurentnosti, a u sklopu kojeg smo dobili veliko priznanje jer smo između 200 kandidata izabrani među 7 najbolje odrađenih projekata.

Pored naše neupitne kvalitete potvrđene CE certifikatima te načina poslovanja prema zahtjevnom ISO 9001:2000 standardu upravljanja kvalitetom od ove godine, posredstvom programa financiranog od strane EU, imamo i kompletan izvozni plan, analizirano europsko tržište, strateški odabrana ciljna tržišta te, što je najbitnije, i povratne kontakte koji  daju vjetar u leđa našim nastojanjima.

Usporedno sa pripremama za nastup na europskom tržištu, nismo zapostavili domaće tržište te se i ove godine možemo pohvaliti uspješnom poslovnom suradnjom sa partnerima poput MORH-a, INA grupe, Hrvatskih željeznica, HEP-a, Hrvatskih autocesta, Petrokemije, svim članicama koncerna Agrokor, hrvatskim brodogradilištima i mnogim drugima.

U vrijeme kada sa svih strana slušamo loše vijesti -  vijesti o padu realnog sektora, gospodarskoj recesiji, zatvaranju velikog broja poduzeća, strahu da će se situacija pogoršati ulaskom u Europsku Uniju – OBUĆA VIKO prenosi jednu pozitivnu poruku. – poruku o poduzeću koje se ne boji izazova današnjice niti iskušenja koje donosi budućnost. Na temeljima 66 godišnje tradicije izgradili smo moderno poduzeće koje izazove pretvara u prilike.

Last modified on Utorak, 04 SEPTEMBER 2012 11:30

Pošalji poruku/upit


Sigurnosni kod


Osvježi

Trenutno aktivnih Gostiju: 67 online