Viko d.o.o.

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Forum o sigurnosti na radu – Varaždin, 2011.

Email Ispis PDF

DAN ZDRAVOG KORAKA

Već tradicionalno, 5 godinu za redom, VIKO je u vrijeme Špancirfesta organizirao prigodno druženje za svoje poslovne partnere te prezentaciju noviteta u svojem asortimanu. Ujedno smo imali priliku i obilježiti 65 godina uspješnog poslovanja sustava VIKO!

Ove godine smo naglasak stavili na korištenje kvalitetnih materijala u proizvodnji obuće, a sve u funkciji onog što nam je na kraju najbitnije – zdravlja! O navedenoj temi je izlaganje imao svjetski poznat fizioterapeut, gosp. Tomislav Vrbnjak.

Također smo predstavili i novi proizvodni program bijele obuće - produkt stalnog praćenja razvoja novih tehnologija i repromaterijala te želje da kvalitetom i atraktivnošću novih modela obogatimo postojeće tržište zaštitne i radne obuće.

Ponosni smo što se i u vrijeme gospodarske krize možemo pohvaliti uspješnim poslovanjem i rastom prodaje, za što možemo zahvaliti našim poslovnim partnerima poput MORH-a, INA grupe, Hrvatskih željeznica, Hrvatskih šuma, svim članicama koncerna Agrokor, Zagrebačkog holdinga, hrvatskim brodogradilištima i mnogim drugima.

U duhu Špancirfesta, naše cijenjene goste zabavili smo nastupom Ljubomira Kerekeša i svirkom poznatog varaždinskog tamburaškog benda – Carevi.

 

 

Trenutno aktivnih Gostiju: 74 online