Viko d.o.o.

Nalazite se ovdje: Naslovnica

Uspješno sudjelovanje na projektu SMEPASS!

Email Ispis PDF

Izuzetno nam je zadovoljstvo što Vas možemo obavijestiti da smo odabrani kao ogledni primjer uspješno odrađenog projekta SMEPASS «Promocija i pružanje savjetodavnih usluga malom i srednjem poduzetništvu» te smo imali čast predstaviti se na svečanom zatvaranju projekta održanom 03.07.2012. godine u Muzeju za suvremenu umjetnost u Zagrebu. Svečanosti zatvaranja projekta nazočili su veleposlanik Paul Vandoren, šef Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras te poduzetnici koji su sudjelovali u projektu.

SMEPASS je projekt zajednički financiran od strane Europske unije i Vlade Republike Hrvatske, a provelo ga je Ministarstvo poduzetništva i obrta. Projekt je financiran u sklopu IPA programa Europske Unije za podizanje regionalne konkurentnosti. Trajao je 20 mjeseci, a njegova je vrijednost iznosila 2.788.240 eura. Ukupno je sudjelovalo 200 odabranih tvrtki, u suradnji sa 74 poslovna savjetnika, većinom iz Hrvatske. 3500 radnih dana posvećeno je pružanju usluga poslovnog savjetovanja u području marketinga i upravljanja kvalitetom, individualno prilagođenih svakoj od uključenih tvrtki. Cilj ovog projekta bilo je učiniti kvalitetne konzultantske usluge dostupnima malom i srednjem poduzetništvu u svrhu povećanja njihove konkurentnosti.

Naš dugoročni strateški cilj je svakako izvoz jer smo svjesni da za daljnji rast i razvoj poduzeća moramo proširiti tržište te se uključiti u europsku i svjetsku tržišnu utakmicu. Za navedeno se pripremamo već godinama te već od 2008. godine poslujemo prema visokim standardima ISO 9001:2000 Sustava upravljanja kvalitetom te posjedujemo CE certifikat kojim se garantira da su zadovoljeni svi zahtjevi i standardi Europske unije. Izvrsna ocjena naših izvoznih potencijala od strane konzultanata u projektu SMEPASS nam daje dodatan vjetar u leđa prema našoj uspješnoj europskoj budućnosti.

Pošalji poruku/upit


Sigurnosni kod


Osvježi

Trenutno aktivnih Gostiju: 67 online